Höstträning

Hösten är här och tankarna på att börja träningen inför kommande säsong har börjat snurra. Förra årets ambition att träna på gym blev det inte mycket av. Kanske kan jag lyckas bättre nu i höst. Jag har också fått en fin bok av en annan bloggare med "visst" intresse för träning, kanske kan den hjälpa mig att komma igång.

Jag fick också inspiration från helt oväntat håll i torsdags. Vi var på Wembley och upplevde Madonna. Det var som att bevittna ett tvåtimmars aerobicspass. Vilket tempo! Och hon ser mycket vältränad ut, 50-åringen.


Fler bilder och ett antal filmer från konserten finns HÄR.

Men än är inte säsongen slut. Hoppas hinna med några rundor till innan det är dags att hålla igång kroppen på annat sätt och på annat håll än golfbanan.

Kommentarer
Postat av: Jocke

Än är ju inte säsongen slut minsann. Spelade själv en runda på Åda idag banan var i mycket bra skick trevlig att spela, var första rundan där, dock inte den sista vill jag lova. Spelade årligt matchspel mot golfvännen från Uppsala var en upp inför hål 18 vännen gjorde par och själv blev det en säker bogey och delning av hålet på grund av att jag hade ett slag extra där vann jag matchen. Ha det....

2008-09-13 @ 18:38:48
URL: http://www.sicutmorisest.se
Postat av: Golfer

Jocke: Kul att ni valde Åda. är det önsketänkande, eller tipsade jag inte dig om Åda för en tid sedan. Och visst är banan trevlig.

Hoppas hinna spela mer innan säsongen är slut. Kanske kan det bli en tur till Åda, jag har ju inte så långt dit.

2008-09-13 @ 21:32:33
URL: http://golfers.blogg.se/
Postat av: Anders

Angående träning så gör jag lite enklare träning hemma. På denna sida finns mycket bra tips http://www.mytpi.com/default.asp

2008-09-14 @ 09:29:05
Postat av: Golfer

Anders: tack för tipset.

2008-09-15 @ 21:36:07
URL: http://golfers.blogg.se/
Postat av: Cia

Här är jag!



Tänk på alla meter du kommer att slå längre nästa säsong när du börjar plåga dig igenom alla situps i vinter.



Själv är mitt mål att se ut som Madonna och svinga som Ochoa när jag är 50. ;-)

Postat av: Golfer

Cia: Kul att se dig här igen. Jo, jag vet och tänker på de där metrarna extra. Vore fint. Ambitionen finns...som alla andra år. Vi får se hur det går.

Och det målet var bra!

2008-09-16 @ 22:14:44
URL: http://golfers.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0