100 dussin på 40 minuter

Jag har nämnt Bridgestone B330-RX Tour ett par gånger tidigare här på bloggen. Sedan förra gången har jag hunnit spela några hål till med den och jag gillar den verkligen. Trots kyligt väder tycker jag mig ha fått ut bra längd, dvs ungefär som mjukisbollarna Srixon Soft Feel och Nike Power Soft. Framför allt gillar jag bollbanan som jag upplever som hög och stabil i vinden. Dessutom spinner den som en tourboll ska runt greenerna, vilket är kul. Om jag sedan behöver det är en annan sak.

När bollen lanserades i USA sa det bara swisch i hyllorna så försvann den. Bollen har tydligen snabbt blivit mycket efterfrågad. Ska bli spännande att se om den får samma genomslag och uppmärksamhet i vår då det är dags för svenska golfare att köpa på sig bollar inför säsongen.

HÄR kan man läsa en artikel om bollen och uppmärksamheten den fått i USA.


"100 dozen sold in 40 minutes."
"A whole lot better than NXT Tour."

Kommentarer
Postat av: AndersAnders

Den där tjejen på slutet verkar vara inhyrd :)

2008-10-10 @ 19:10:09
URL: http://backspin.se
Postat av: AndersAnders

Förresten var fick du tag på bollen?

2008-10-10 @ 19:17:37
URL: http://backspin.se
Postat av: Golfer

AndersAnders: Ja, man vet ju aldrig. Man vet heller inte vad de andra tillfrågade sa om bollen. För inte var det bara de som är med i filmen som tillfrågades. Efter att ha läst på golf.se att Bridgestone fått ny generalagent mailade jag och frågade om jag fick köpa ett trepack. Därefter landade två promotionbollar i brevlådan. Inga krav eller ens önskemål om att jag skulle skriva om bollen. Hade det följt med hade jag avböjt.

2008-10-10 @ 20:13:02
URL: http://golfers.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0