Kind of Magic

Igår inledde jag styrketräningen inför säsongen 2009. Jag gjorde tio armhävningar ståendes på knä. Lite kämpigt var det allt, men idag känner jag att pinan gjorde nytta. Jag har träningsvärk.

Som ett tecken (av något slag) hittar man idag en artikel om träningsvärk i Aftonbladet. Där kan man läsa att träningsvärken är ett tecken på att träningen haft effekt. Det betyder ju att jag redan blivit starkare!

Herrejösses, det är ju magiskt!



Idag har jag vilodag.

Kommentarer
Postat av: Richard

Han ser till att stå stabilt. Föredömlig uppvridning sett till hans nuvarande status, men nog ser greppet lite anorlunda ut...

2008-11-18 @ 16:06:14
Postat av: Cia

Bra kämpat. ;-) Men du vet väl att det absolut viktigaste för att träningen ska ha effekt är att man gör det regelbundet?

Postat av: Golfer

Richard: I förhållande till hans nuvarande status är det magiskt. Det också. har har dessutom upplevt honom live tillsammans med sina kamrater i Queen. Det var också magiskt.

---

Cia: Tack. :-) Känner mig nöjd och har fortfarande träningsvärk. Jodå, det ska bli regelbundet. Hur långt det kommer att vara mellan gångerna återstår att se. Jag funderar just nu...

2008-11-18 @ 20:11:56
URL: http://golfers.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0