Magnetismen sprider sig

För den som läst min blogg tidigare är armbandet Trion:Z känt. Det har lindrat mina problem med tennisarmbåge. Tro det eller ej, men så är det. Jag har skrivit på bloggen om de "magnetiska effekter" jag upplevt, men jag har också visat och berättat om bandet när jag träffat andra golfare. Några har visat intresse och andra har skrattat. En som inte skrattade var Pekka som jag spelade med för några veckor sedan. Idag spelade jag på¨Sundyholms GK och vem träffade jag där om inte Pekka. Han höll glatt upp sin arm där det nu satt ett Trion:Z och sa: "Besvären med min tennisarmbåge är borta". Tro det den som vill, men så sa han. Kul tycker jag om jag kunnat bidra till att fler blivit av med sina besvär tack vare hokus-pokus-armbandet Trion:Z.

Kommentarer
Postat av: Ting

Hej va kul att du fått den effekten med armbandet. Det är nämligen så att jag fick ett armband av min son igår som en försenad födelsedagspresent, han hade ingen aning om att jag har ont i armbågen och besvär med att spela golf som är min favvo pryl. Nu när jag läst din blogg så känner jag mig lugn. Jag kommer att kunna spela golf i sommar. Mvh G

2008-05-11 @ 19:21:46
Postat av: Golfer

Ting (eller G): Kul att du hittat hit till bloggen. Hör gärna av dig och berätta hur du upplever att armbandet fungerar för dig. "Favvopryl" kul benämning på golfen. I like. :-)

2008-05-14 @ 19:06:27
URL: http://golfers.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0