Dröm och res

Så här mitt i vintern är det skönt att drömma sig bort till gröna banor i andra delar av världen. Kanske kan det också vara läge att planera vårens eller sommarens golfresa. För mig bär det av till Portugal om en knapp månad. Ser fram emot den resan såklart. Idag har packningen påbörjats genom att jag tagit fram och märkt upp bollarna som ska med.

Alex (tack för kommentar till tidigare inlägg) och andra som vill ha lite inspiration och hjälp i samband med planering och drömmar om golfresor är välkomna att besöka den andra bloggen jag skriver på, http://www.backspin.se, och läsa inlägget om restips och resmål.


Alla resminnen är inte soliga, men kan vara minnesvärda och positiva ändå, som denna härliga morgon i januari 2007 på Aroeira 1 utanför Lissabon. En kall och dimmig morgon sprack upp och blev en härlig golfdag.

Kommentarer
Postat av: alex

super, o vilken snabb respons :-) Mm... jo just portugal tycker jag själv verkar vara ett bra alternativ i mörka sverige.

2008-12-29 @ 14:55:54
URL: http://alst74.blogspot.com
Postat av: Bertil

Jag drömmer om att åka till Italienska Rivieran och

Ligurien i vår. Jag tänkte hyra bil och åka runt

lite i den här trakten och då spela några golf-banor där. Var kan man få information om existernade golfbanor i dom här trakterna ?

Bertil

2008-12-29 @ 15:57:10
Postat av: UTE

Är det verkligen Aroeira 1? Är det inte green på första hålet på Aroeira 2?

2008-12-29 @ 16:43:02
URL: http:// ute.blogg.se/
Postat av: Golfer

UTE: Det är 18:e green på Aroeria 1, sett från green och ner över fairway.

---

Alex: Portugal är fint. Bra banor, bra mat och fint boende. Tunisien är det billigaste resmålet jag varit på. Är man inställd på att bara golfa är det helt okej. Banorna är bra, i alla fall greenerna. Fairway kan vara lite torr om man reser tidigt på året. Banorna är betydligt bättre i Portugal om man ska jämföra.

---

Bertil: Kul att du hittat hit. Jag ska kolla lite. Återkommer.

2008-12-29 @ 16:55:16
URL: http://golfers.blogg.se/
Postat av: UTE

Helt rätt! Nu känner jag ingen hålet.

UTE

2008-12-30 @ 18:34:08
URL: http://ute.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0