Nytt från Ping

I höst kommer en ny version ut av Pings Rapture-klubbor. De nya klubborna kommer att heta Ping Rapture V2. Den ljusgröna färgen finns kvar, men klubban har blivit mycket snyggare. Bedöm själv, följ denna länk till golfwrx.com.

Det kommer inte bara en ny driver och nya fairwaywoods från Ping i höst, det blir en ny putterserie också. Bilder finns på länken ovan.

Kommentarer
Postat av: JB_75

Vet att du gillar PING så du kan inte ha blivit besviken! Tyckte drivern såg läcker ut, mycket bättre än den första versionen av Rapture.



Jag blev tvungen att klicka runt lite på golfwrx forum och såg de nya Mizunojärnen (MP-62) i en tråd där. De var väl snygga men kändes inte så värst uppdaterade ifrån MP-60 eller t.o.m. MP-30 som jag har så det var en besvikelse...skall skaffa nya till nästa säsong och hade hoppats att MP-62 skulle vara en ny snygg bladmodell, men icke! Håller tummarna för att de kommer senare!



Lycka till i Skottland!



/JB

2008-08-07 @ 20:45:04
Postat av: Golfer

JB: Tycker också de såg mycket snygga ut. De nya Mizuno-järnen har jag dock inte sett, men är just nu mycket nöjd med mina nya Mizuno.

Jag vill minnas att du i våras bjöd in till Haninge. Tiden rusar. Kanske skulle ons eller tors funka nästa vecka för min del, om inte du jobbar.

Om Skottland, tack. :-)

2008-08-07 @ 21:13:31
URL: http://golfers.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0