Nu har det börjat

Nu är fairway grön även i min del av världen. Dagens runda genomfördes i växlande molnighet och upp mot 20 grader. Skönt. Nu kan man verkligen säga att spelet börjat igen. Hur gick det då? Jodå, riktigt bra. I alla fall i början. Där är ju fortfarande början på säsongen. Det är ju inte ens maj ännu, så det gäller att inte ha för stora krav. betänker man dessutom att det faktiskt är 14 dagar sedan jag höll i en klubba senast så var öppningen riktigt bra. 17 poäng ut på Gripsholm. Hade lite oordning på drivern under de första två hålen, men vartefter spelet löpte på hittade jag fairway riktigt bra. Och långt. Längre än jag är van på några av hålen. Men så kan det vara på våren när det är bra rull på fairway.

Puttern fortsätter att göra mig glad. Hade lite problem med långputtarna i början. Slog dem lite för kort, ovan vid att det rullade så bra. Mot slutet av rundan tog det dig dock. Satte t o m en 10 meters putt på 17:e.

En annan klubba som gjort mig glad är den hybrid 27 graders loft jag köpte för en tid sedan. En kul klubba som man kan slå vanliga slag med, chippa med, putta med och inte minst slå bunkerslag med. Men det där med bunkrar, det kräver ett särskilt inlägg.

Rundan slutade inte riktigt så bra som den började. Och det har till största delen just med bunkrar att göra.

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Det KAN ju även vara armhävningarna som gör verkan. Ska ge mig ut och göra några extra nu, så kanske du slår ÄNNU längre nästa helg. ;-)

2008-04-28 @ 10:12:55
URL: http://blogg.skanemedia.se/ceciliaisberg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0