Nya bössor från Mizuno

Proppen har gått ur känns det som. Det räcker just nu med att bara titta på datorn så ploppar det fram nya klubbor att läsa om. En del har ju t o m lyckan att få testa t ex Mizunos nya driver MX560, som killen på filmen här nedan.
Svingen är väl ungefär som min. Inget jättekrut i bössan, men fullt tillräckligt för att ha kul på banan. Dessvärre gör det att drivern inte gör något stort intryck på mig.

image325


Intryck gör däremot den andra drivernyheten från Mizuno, nämligen MP600. Delvis beror det på att Chris som svingar den har rejält krut i sin bössa, men framför allt är det en snyggare och häftigare driver som låter som om den går långt. Precis den uppfattningen ska man få när det dyker upp nyheter.

image326


Så här här ser de nya klubborna ut:
MP600 till vänster och MX560 till höger
image327

Läs mer här.

Kommentarer
Postat av: Anonym

MP klubban på bilden var riktigt snygg. Massor av creed till designteamet! Men man kan kanske inte köpa en klubba bara för att den är snygg...eller?

2007-09-12 @ 23:44:37
Postat av: Golfer

Visst är den snygg. Och det är inga problem med att köpa en klubba bara för att den är snygg. Det finns människor som köper klockor för att de är snygga trots att de visar samma tid som en ful. Finns säkert andra liknelser också. Så varför inte? Tycker man att det är värt pengarna så är det bara att köpa. Om man sedan spelar bättre, det är en helt annan fråga.
(Kul att du hittade hit och trevligt att du kommenterade, men hade varit ännu roligare om du skrivit vem du var.)

2007-09-13 @ 08:31:57
URL: http://golfers.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0