Med rätt att scora

Sittandes på cykeln på väg uppför den långa backen med näsan på väg mot hemmet dök idag upp en gammal historia i mitt huvud. Det kan ju vara så ibland att anstränger man sig fysiskt så går även hjärnan igång.

Jag hörde för några år sedan talas om en historia om en kvinna i 40-50 års åldern som var på semester på Mallorca. Hon var en hyfsad medelhandicapare som gärna spelade med okända för att det är kul att träffa nya människor. Just den här dagen hade hon på vinst och förlust åkt ut till golfklubben för att se om det trots lågsäsong fanns någon där som ville göra henne sällskap runt banan. Hon gick till baren, tog något att dricka och hoppades på att det skulle dyka upp någon möjlig spelkamrat.

In kliver en i hennes ögon en stilig man med gråa tinningar och något äldre än hon. Han hörde henne säga till barpersonalen att hon sökte spelsällskap. Han erbjöd sig därför artigt att göra kvinnan sällskap och hon tackade självklart ja. Hon tyckte han såg bekant ut, men kunde inte placera honom. Hur det än var så begav sig paret ut på golfbanan och hade några trevliga timmar tillsammans. Väl tillbaka i klubbhuset och i baren igen satte de sig sig ner för att analysera rundan över en öl. Då slog det kvinnan att hon ju inte presenterat sig och att mannen inte heller sagt sitt namn. Hon sträckte fram sin hand, bad lite förläget om ursäkt att hon varit så fokuserad på spelet att hon helt tappat bort att säga både sitt för- och efternamn. Därefter presenterade hon sig varvid mannen gjorde samma sak:
"My name is Connery, Sean Connery".

Trevlig liten historia, eller hur? I alla för oss som är gamla nog att minnas Sean Connery som James Bond. Frågan är hur mycket sanning det ligger i historien. Någon som vet? Sir Sean Connery lär ha ett hus på Mallorca, han spelar golf och sägs vara trevlig, så jag tror säkert historien är sann. Någon som vill tro något annat?


Kommentarer
Postat av: virvla

mmm jag vill tro att det är sant. han är så sjukt sexig.

2007-05-31 @ 22:19:39
URL: http://virvla.se
Postat av: Richard

Skön historia. Tycker vi väljer tro på att den är sann. För tyvärr har jag hört/läst att han (Sir Sean Connery)ska vara en dålig förlorare och t.o.m fuskare och väldigt otrevlig. Men varför dömma innan man hört hans sida av saken. Jag "lirar" inte åt det håller, men lite sexig är han allt.

2007-06-01 @ 15:21:52
Postat av: Golfer

Richard: Den otrevlige Connery, nej den historien tror vi inte på, vi tror på denna istället, tycker jag.

2007-06-01 @ 19:17:46
URL: http://golfers.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0