Det stora EVENTET

I morgon är det dags igen för det stora eventet. Cyberspacekompisarna träffas för att se varandra i verkligheten, spela golf och en del får också för sig att festa lite grann. Egentligen har eventet redan startat. Första bollen borde i skrivande stund  precis ha kommit in i det som kallas (v)inspelet. Jag ska också ladda lite ikväll. Ska packa ihop och putsa lite på klubborna, ladda bagen med sånt som är bra att ha under morgondagen och sedan koppla av i soffan med en liten, men förhoppningsvis god, öl.

För den som är intresserad av att läsa mer om eventet som kallas Speakers Corner Open kan ta del av ett inlägg från förra årets tävling HÄR. Då var det Grönhögen GK som gällde, i år är det Mälarö GK. Vem vet, kanske blir det Kallfors GK nästa år. Det är nämligen segraren som får äran att arrangera påföljande års tävling.

Kommentarer
Postat av: Richard

Tveksamt om vinsten är något att sträva efter igentligen..... vara TL för nästa års tävling. Det måste vara som att bringa ordning bland en skock sjövilda bokstavsbarn "on drugs" ;-]

2008-05-22 @ 20:47:50
Postat av: Golfer

Richard: Jag vet, men inställningen måste ändå vara att vinna. Skulle det hända så får jag ta det onda med det goda. ...undrar om jag inte skulle införa alkoholförbud på banketten nästa år...:-)

2008-05-22 @ 21:37:34
URL: http://golfers.blogg.se
Postat av: UTE

Lycka till Golfer!
Hoppas att du vinner och spelar du som i söndags så skall det inte vara några problem. Kan rapportera att det blev vinst idag och det avgjordes först på 18:e hålet. Referatet finns på http://ute.blogg.se
Nynäshamns GK var mycket bra och de hade nästan lika fina greener som Strängnäs GK och banan är väl värt ett besök.

2008-05-22 @ 21:50:17
URL: http://ute.blogg.se
Postat av: Golfer

Richard: Fick klart för mig att priset att arrangera går till bruttovinnaren, dvs helt utom räckhåll för mig.
UTE: Inte samma spel som i söndags, men det var också betydligt svårare än i söndags och dessutom spel på ny bana. Du bör tar en tur till Mälarö, klart värt ett besök.

2008-05-24 @ 16:00:39
URL: http://golfers.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0