Upp och ner på ÅdaIdag blev det en spontanrunda på Åda Golf & CC. Jag gillar den banan. Den är kul att spela med sina varierande hål. Idag var dock skicket inte det bästa. Fairway var på sina ställen torvig och framför allt långhårig. Greenerna var skurna för en tid sedan och hade inte riktigt hämtat sig.

Jag öppnade med dubbelbogey, par, dubbelbogey och birdie efter ett för kort inspel och en fin chip. De där första hålen kom ganska väl att beskriva resten av runda. Blandat spel med andra ord, eller om man så vill upp och ner. Första nio klarades av med 18 poäng i scorekortet. De sista nio sägs vara enklare, men det var de inte idag. Upp och ner som sagt. Några helt onödiga dubbelbogeys förstörde scoren och det blev i slutänden 31 poäng.

Spelet känns bra om det inte vore för de dåliga drivarna. Valde idag att slå träfem på ett par hål där jag normalt slår drive. Som tur var går träfemman som en klocka. Rakt och när på lika långt som drivern går just nu.

Kommentarer
Postat av: Jocke

Vem vet vi kanske kan ta en runda på Åda någon gång i juni. Hoppas banan är i bättre skick då bara ovanstående låter ju inte så trevligt.....

2009-05-25 @ 08:19:43
URL: http://sicutmorisest.blogg.se/
Postat av: Golfer

Jocke: Jag hade dig i åtanke igår, men det blev sent bestämt att Åda fick bli spelplats. Spelar gärna Åda igen och framför allt Bråviken där jag har ett presentkort på en runda.

2009-05-25 @ 08:44:40
URL: http://golfers.blogg.se/
Postat av: Jocke

Golfer: Vi tar Bråviken någon dag också.

Idag efter jobbet ska jag och några kollegor ut på Söderköpings 18 håls bana och spela, banan ska vara i toppskick. Vilket väder blir nog en härlig kväll idag.....

2009-05-25 @ 09:12:37
URL: http://sicutmorisest.blogg.se/
Postat av: Golfer

Jocke: Låter bra. Lycka till i em/kväll.

2009-05-25 @ 09:16:54
URL: http://golfers.blogg.se/
Postat av: Cia

Jag har just nu lämnat min driver i bagen o spelar bara med min spoon (som Stenson ;-) ). Tror jag ökat snittet på mina utslag med säkert 50 meter i varje fall...

2009-05-25 @ 14:46:42
Postat av: Golfer

Cia: Så klok borde jag också vara. Snittet skulle öka även om jag några gånger skulle tappa längd jämfört med drivern. Eller så kanske det är dags att köpa nu driver. Eller i alla fall prova någon av de två som just nu bor i förrådet.

2009-05-25 @ 14:52:04
URL: http://golfers.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0