Vill Vijay spela Callaway?

Det ryktas att Vijay Singh nyligen testat Callaways nya fyrkantiga spoon FT-i Squareway och att han slog 30 meter längre med den än med sin Cleveland-driver.

Låter otroligt, men är det sant då finns det ett glatt företag som börjar på C och ett annat företag som också börjar på C som är allt annat än glatt.

image538

Hur mycket sanning den än ligger i ryktet är det en bra "snackis" som säkert kommer att leda till att det säljs ytterligare några fler Callaway-klubbor under våren.

Kommentarer
Postat av: Scoreman

Låter helt otroligt osannolikt. Är det fysiskt möjligt ens, om man förutsätter att han inte fick årtiondes träff med spoonen och aldrig någonsin lyckats träffa med sin Cleveland-driver?

2008-01-24 @ 09:48:14
Postat av: Golfer

Scoreman: Jag tvivlar starkt. Det kan ju inte vara så att Cleveland missat att ge honom en anpassad driver. Det som dock är faschinerande är ryktet i sig. Var det nu kommer ifrån. Jag hörde det från en kompis som i sin tur hört det från en säljare inom golfbranschen (detaljist) som i sin tur hört ryktet i branschen. Elak marknadsföring låter det som i mina öron.

2008-01-24 @ 10:15:50
URL: http://golfers.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0