Tack chefen!

Häromdagen dök den upp. Inbjudan till UTE International 2008, nästa års golfresa. Och idag beviljade chefen ledigheten. Tack för det!

Det var ju i samband med årets golfresa, UTE International 2007, som mitt bloggande tog fart. Jag hade började blogga en tid inna vi begav oss iväg, men resan gav kraft och energi att fortsätta bloggandet.

Årets resa gick till Lissabon med spel på Aroeira 1 och 2 samt Quinta do Peru. Nästa års resa går också till Lissabon, men vi stannar norr om floden Tejo och beger oss ut mot Cascais och Estoril.

Sikte och träning ställs nu in på vecka 5 med avresa den 26 januari och därefter sex dagars golfande, varav fem dagars tävlande. Vilka som åker med återstår att se, men inbjudan har skickat till de 16 som varit med tidigare år. 16 "gubbar" i mellan 40 och 70. Typ. Men på banan är åldersskillnader och yrkesbakgrunder som bortblåsta. Det handlar bara om golf och åter golf. Härligt avkopplande! Och allvar. Vi tävlar ju.

Här är länkar till årets resmål:

http://www.quintadamarinha-oitavosgolfe.pt

http://www.autogolfspain.com

http://www.lisbongolfcourses.com


Bloggande från UTE International 2007:

Avresa
Dag 1
Dag 2
Dag 3
Dag 3
Dag 4
Dag 6

Den viktigaste läxan från UTE International 2007 (för att inte tala om 2006 års upplaga!) är att ta med sig rejält varma kläder. Kortbyxorna stannar hemma och underställen packas ner tillsammans med mössa och vintervantar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0