Paula, vilket flyt!

Hon har verkligen haft flyt i spelet den här helgen, Paula Creamer. Jag såg några hål igår på SVT24. Hon spelade imponerande bra. Och vilket klipp med drivern. Verkligen kul att se. Härligt för henne att avsluta säsongen så bra.

Grattis Paula till segern på LPGA Tournament of Champions!
67/65/68/68. Ruggigt bra.

image423

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Enligt andra proffsspelare så är frk Creamer ingen jättesympatisk donna om man ska uttrycka sig snällt. Därför hejar jag aldrig någonsin på henne. Dessutom har hon konstig sving.

Men såg du avslutningen på herrarnas Europatour i går? Vilken dramatik. Och vilka vansinniga slag! Underhållning på hög nivå!

Postat av: Richard

Har hört flera nmn nämnas med mild avsky för sitt uppträdande och attetyd utanför banan och mot funktionärer. Prsoner som man via tv-rutan fått för sig ska vara trevliga och lite helylle. Men det är väl med golfen som med andra "ensamsporter" det är de med mest ego som vinner. En känd idrottare svarade angånde varför han inte pysslade med lagsporter " jag förlorar visseligen ensam, men jag vinner också ensam" Med detta menat att han kunde ta all ära när han vann.

2007-11-12 @ 11:40:24
Postat av: Kerstin

Ursäkta men nu var det väl spelet Golfer berömde?
Det är många idrottare som inte beter sig alltför väl inom sina idrotter, ex franska fotbollsspelare, italienska fotbollsspelare, några ishockespelare (från sverige) och några andra golfspelare.

Postat av: Golfer

Kul med lite liv i luckan! :-)
Paula var outstanding denna helg. Hur hon är som person har jag ingen aning om. Snygg yta, men innanför? Ingen aning. Svingen är lite konstig, men effektivt. Det räcker för att imponera på mig. Jag hejar gärna på henne. Gillar dessutom den lite kaxiga uppsynen. Skulle nog säga att jag hellre håller en tumme för Paula än för Natalie Gulbis. Och då handlar det inte om att Natalie bestämt sig för att inte ha några baddräktsbilder i årets upplaga av sin kalender, nej det handlar om att hon ser lite nonchalant ut. Sedan
gör det nästan ont i min kropp när jag ser henne svinga. Nej, tacka vet jag den kaxiga Paula. Sedan spelar hon på rosa boll. Bara en sådan sak. Heja Paula.

2007-11-12 @ 21:36:20
URL: http://golfers.blogg.se
Postat av: Cecilia

...Å då kan jag ju nämna att Gulbis däremot enligt ryktet ska vara en skitgullig och mysig tjej vid sidan av banan.
Att hon däremot lär få avsluta sin karriär på grund av ryggproblem om hon inte gör något åt sin sving är väl en annan sak.
Jag älskar att se Annika svinga. Oooo, vilken enkel och mjuk sving hon har. Jag gillar också Ochoas lilla "extragung" som avslutning.

Postat av: Golfer

Cecilia: Okidoki, I here you. :-) Vore trist om hon svingade sönder ryggen. Ska bli spännande och se om hon försöker rätta till svingen under vintern. Jag tycker nämligen att hennes sving blivit sämre.
Ochoa, fantastiskt mjuk sving. Hon ser dessutom rar ut. Och Annika...bäst på allt. Så är det bara.

2007-11-13 @ 20:56:21
URL: http://golfers.blogg.se
Postat av: Golfer

hear....och inget annat :-)

2007-11-13 @ 22:04:03
URL: http://golfers.blogg.se
Postat av: Cecilia

Det gäller att ha sina förebilder. Tänk om man kunde ta ett hopplock av de bästa golfspelarna och bygga sig själv?
Då skulle jag se ut så här:
Sving: Annika.
Längd: Laura Davies.
Attityd: Lorena Ochoa (fantastiskt ödmjuk).
Puttning: Paula Creamer (trots allt...)
Närspel: Annika.
Känslor: Annika (sååå cool).

Och om jag tar samma sak på herrsidan:
Sving: Adam Scott eller Tiger (Jag kommer ändå aldrig att kunna svinga lugnt och vackert som Ernie).
Längd: Bubba Watson.
Attityd: Ernie Els (Alla säger att han är bland det trevligaste som går i ett par skor. Alla älskar Ernie).
Puttning: Jim Furyk.
Närspel: Phil Mickelson (who els?)
Känslor: Retief Goosen (mr Stoneface himself. Jag önskar jag kunde bli lika iskall, och inte rulla mig i bunkern efter ett missat slag).


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0