Live Earth, Genesis, men inga golfbutiker

Hemma igen efter några dagar i London. Händelserika dagar helt borta från allt vad golf heter. Nej, kanske inte helt förresten. Återkommer till det.

Händelserika på så sätt att vi upplevde Live Earth på plats på Wembley. Vi ville undvika att åka tunnelbana, så det blev en liten omväg med tåg och buss innan vi nådde fram. Mäktigt att bara kliva in på området med alla människor, alla tv-team och alla poliser över allt. Biljetterna var beställda via nätet och skulle hämtas i "box office", något som kändes mycket osäkert. Tänk om där inte skulle ligga några biljetter. Hemsk tanke som vi hann tänka både en och två gånger. Väl framme i luckan hittade dom inte våra biljetter. Efter en stunds letande hittades dom i alla fall. Det visade sig att man letat på förnamnet i lådorna istället för på efternamnet. Därefter följde en knapp timmes köande kors och tvärs innan vi väl satt på våra platser och fick vara med om en nästan overklig upplevelse under nio timmar.

image224
Fler av våra bilder från Live Earth finns här.

Dagen efter bar det av till Twickenham Stadium för att se och höra Genesis. En fantastisk upplevelse som bitvis avnjöts med tårfyllda ögon.

image225

Flera av våra bilder och en filmsnutt från konserten med Genesis finns här.

Hur var det då med golfbutikerna i London? Vi ägnade en dag åt att shopping. Det blev då inte så mycket handlat dock. Allt var minst sagt dyrt. Självklart spanade jag efter golfbutiker. Det är väldigt ont om sådana i Londons innerstad. Harrods har en golfavdelning och så hittade vi en liten, liten butik på en tvärgata till Regent Street. Den skulle dock slå igen inom kort. Fanns mycket i butiken, men några fynd hittade vi inte. Höll i snygg tröja men tyckte att 500 kr var lite i överkant för en pikétröja, trots att det stod Ping på kragen. Hur som helst inget semesterfynd.

Men lite golfshoppande blev det såklart...men det är värt ett, eller rättare sagt två egna inlägg.

Kommentarer
Postat av: Kerstin

Kul med både musik och shopping. Ska du till NY kan jag tipsa dig om detta outletområde där det fanns både sportkläder och golfutrustning i varuhuset. Kom mig dock inte till golfbutiken då det var ett stort område och mycket varmt. Vi saknade bil, det hade behvöts så mycket som jag handlade.
http://www.harmonmeadow.com/pages/harmoncovepage.html

Postat av: Golfer

Kerstin: Tack för tipset.

2007-07-12 @ 20:35:07
URL: http://golfers.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0