Tomtekatalog i 200 km/tim

Snön kom häromdagen och i skrivande stund är det troligen is på varenda golfgreen i hela landet. Vi får se hur länge det håller i sig, men det är bara att inse att säsongen för de flesta av oss är slut. Ni skåningar kommer säkert att kunna pegga upp igen före årsskiftet, men vi andra får nog snällt vänta till efter.

Ett annat säkert tecken på att säsongen är över är att årets "tomtekatalog" ju kommit från Edwin Watts Golf. Massor av nyheter och som vanligt lika snygg och väl värd några timmar frossande. Kanske inte vid ett och samma tillfälle, men innan nästa katalog landar i brevlådan hinner jag nog bläddra i denna ett antal gånger.


Lite suddig bild, men det beror på att katalogen, datorn och jag far fram i 200 km/timmen på ett X2000-tåg.

Kommentarer
Postat av: Cia

Jag ser minusgraderna som ett tillfälligt bakslag... hoppas vi kan vara tillbaka på banan innan nästa vecka är slut i varje fall. Man får väl glädjas åt det lilla: Vi har ju åtminstone ingen snö!

Postat av: Golfer

Cia: Så är det nog för er, men har ni ingen snö?

2008-11-22 @ 19:11:20
URL: http://golfers.blogg.se/
Postat av: Cia

Nope. Kristianstad har inte fått en enda snöflinga än, däremot har det snöat i den västra delen av Skåne, runt Malmö. Fast det finns ju saker att göra när det är kallt också... jobba på fysen till nästa säsong till exempel. ;-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0