"Surgubbe"

Jag klagade lite när jag kom hem efter rundan idag. Det tog nämligen lång tid. För lång tid, tyckte jag. 5 timmar och 10 minuter är lång tid om idealtiden är 4 timmar och 30 minuter. Sambon tyckte jag lät som en surgubbe. Kanske ligger något i det. Jag har blivit lite känslig för långa rondtider. I alla fall när de passerar 5 timmar och när folk på banan säger "det är ingen idé att ni går igenom vår boll" och sedan beger sig ut i skogen och letar boll medan fairway ligger öppen.

Kommentarer
Postat av: Alexander S

mm, jo det där är en klassiker. Tyvärr är det alltför många som har dålig koll på det där.

E kallfors din hemmabana, känner du till Andy Engvall? Gammal kollega till mig som e med där. Vi kanske ska styra upp en lite match där, har nämligen inte lirat där.
/alex

2008-06-02 @ 10:31:41
URL: http://alst74.blogspot.com
Postat av: Cia

Det finns ingenting som gör golf så tråkigt som långsamt spel. Att vänta... och vänta... och vänta... Man tappar rytmen, tappar sugen och själv brukar jag få ont i ryggen för att jag stelnar till.

2008-06-02 @ 16:52:13
URL: http://blogg.skanemedia.se/ceciliaisberg
Postat av: Virvla

när jag skulle spela upp gick jag med två kärringar, det tog så lång tid att de kom och letade efter oss, trodde att något hade hänt. men NEJ. de var bara så jävla långsamma. vet inte hur lång tid det tog men ingen annan som gick ut och skulle spela upp var kvar vid klubben när vi kom från 18de...jag var så arg och frustrerad över det att jag spelade dåligt också.
klarade inte uppspelet.
nästa gång gick jag med en sjukt duktig kille som typ sänkte sig till 35 på en gång. då gick det nästan för fort. men han hjälpte mig och jag spelade min bästa runda förmodligen någonsin.

2008-06-02 @ 18:33:16
URL: http://virvla.se
Postat av: Golfer

Alexander: Nej, tyvärr känner jag inte honom. Jag spelar gärna. Hör av dig när det kan passa. Juli och augusti är bäst för mig.
---
Cia: Så är det. Det blir segt och man tappar fokus.
---
Virvla: Har du spelat årets första runda.

2008-06-03 @ 21:24:48
URL: http://golfers.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0