För många klubbor?

Hittade detta påstående på ett golfforum på nätet:

"My real handicap; too many golf clubs in my golf bag"

Många gånger tror jag det är så. Alla behöver inte 14 klubbor i bagen. Ibland kan det vara enklare att ha färre klubbor att träna med och välja bland.

Kommentarer
Postat av: Cecilia

God fortsättning! Hoppas allt är bra hos eder. Och att ni hade ett trevligt firande. Nu är jag åter hemma med dator. Hjälp vad man kan känna sig handikappad utan. Fast när man sedan har en datorn vet man liksom inte vad man brukar göra. Så det blir bara några snabba klick. Fast det ska vi nog kunna ändra på ;)

2008-01-05 @ 09:46:31
URL: http://dolly.wordpress.com
Postat av: Scoreman

Efter två klubbinköp i jul, varav den ena var ett hastigt påkommet driverbyte (försäljarna tycker jag ska spela stiff) så har jag nu 13 klubbor.

Cleveland Hibore XL 10,5 gr, Sonartec SS2.5 14 gr, Wilson DH6 Hybrid 22 gr, Cobra FP järn fem-gw, Ping Tour 56 och 60 gr. Plus min Oddesey Two Ball.

Jag tror jag kommer att använda alla. Jag tvivlar skarpt på att ytterligare en klubba skulle göra mig något gott.

2008-01-05 @ 10:11:11
Postat av: Golfer

Cecilia: Tack detsamma! Och det är bara bra med oss tack. Lugn och skön ledighet med mycket tid vid datorn. Hoppas allt är bra med dig.
----
Scoreman: Jag har just nu 14 klubbor i bagen, men då har jag både en hybrid och en järn 4 som går lika långt. Ungefär i alla fall. Järn 4:an är mest med för att slå slag från dåliga lägen. Det händer ju sällan att jag behöver använda den såklart ;-)
Jag har dragit ner på wedgarna. idag har jag pw, 52 och 58. Plockade ur 56 och 60 för att inte få för många klubbor att lära känna och bli vän med.

2008-01-05 @ 14:08:31
URL: http://golfers.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0