Om och kanske när

I våras köpte jag nya järnklubbor. Det var dags att byta. Jag hade haft mina Ping G2 några år och kände helt enkelt att det var dags. De flesta golfare lär tycka att det är dags att byta järnklubbor efter sisådär fem år. Sedan finns det såklart de som sällan eller aldrig byter och dom som bara måste köpa nytt inför varje säsong, men vart tredje till vart femte år tror jag är ganska normalt.

Om jag skulle tillhöra kategorin "byta-inför-varje-säsong" då skulle jag komplettera (inte byta) mina nuvarande Mizuno MX 950 med den nya Mizunomodellen MP 52. Mizunos MP-serie vänder sig till de lite bättre spelarna medan MX-serien vänder sig till de med lite högre handicap eller som vill ha klubbor som är mer förlåtande, dvs svårare att "arbeta bollen" med.

MP 52 ligger där på gränsen mellan MP och MX. Modellen sägs passa såväl 5-10 handicapare upp till dem som har 20 eller strax därunder. De skulle passa mig utmärkt, med andra ord. I alla fall om man ser till handicapet. kanske är det inte frågan om OM jag skulle komplettera med ett set MP 52 utan helt enkelt NÄR.

Läs en uttömmade recension av Mizuno MP 52 HÄR.


Kommentarer
Postat av: bombmannen

Jag skall ta och testa ett sådant set till våren tillsammans med MP 57 har jag tänkt. Ganska snygga, fast dom inte är bladisar.

Jag får väl återkomma med lite testresultat samt om det blev något köp.

Jag får även tacka för julkortet samt önska en riktigt, riktigt GOD JUL till dig och alla andra läsare!

2008-12-20 @ 23:02:22
Postat av: Golfer

bombmannen. Berätta gärna vad du tyckte efter att ha testat. God Jul.

2008-12-20 @ 23:06:32
URL: http://golfers.blogg.se/
Postat av: Peter

Ett set 52:or ska jag plocka ut till våren, förmodligen med nippon-skaft. Måste bara se om vinterns styrketräning ger mig någon extra fart i svingen först innan skaften bestäms...

2008-12-22 @ 11:23:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0