A day at the office

Jag är inte som seniorgolfaren jag mötte för några år sedan. Han som puttade 30 minuter varje morgon och varje kväll. Vår, sommar, höst och vinter. Nej, sådant tålamod har jag inte, men nog blir det några puttar varje vecka. Året runt.

Sedan några år tillbaka har jag en puttingmatta på kontoret. Tidigare delade jag rum med en julpyntsintresserad kollega. Vi hade en överenskommelse som gick ut på att jag fick ha en puttingmatta på golvet året runt och hon fick fylla rummet med tomtar, glitter, stjärnor och allt vad det var under "julperioden" 1 november till 1 mars. Eftersom hon bara fick pynta i samband med jul hemma gav hon mig gärna nöjet att få rulla ut en grön lite matta i utbyte mot några månaders utsträckt julpyntande på kontoret.

Numera delar jag rum med två andra golfare så det har egentligen aldrig behövts någon förhandling för att få rulla ut mattan. Dessutom har den en social funktion. Många kollegor, golfare som icke-golfare, svänger in i vårt rum då och då för att slå några puttar. Inte så frekvent nu som när mattan rullades ut då första gången, men ändå. Faktum kvarstår, det kliar i fingrarna hos många när dom ser den fina gröna mattan.

Idag fick den resande golfbollen göra ett besök på mattan.

image452

Kommentarer
Postat av: Johan

Var har du hittat den mattan?

2007-12-02 @ 18:42:16
Postat av: Golfer

Johan: Jag köpte den på rea för ett antal år sedan när golfbutiken i Salénshuset i Stockholm slog igen. Minns inte vad butiken hette.

2007-12-02 @ 19:01:30
URL: http://golfers.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0