50!

Sådär. 50 rundor spelade den här säsongen. Jag tror det är någon form av rekord för mig. Därmed är det nog dags att avsluta utomhussäsongen. Men bara nog. Man vet ju aldrig.

Spelade ett varv idag på Kallfors niohålsbana. Sveriges bästa niohålare, tycker en del. Så kanske det är. Hålen "blev över" när Kallfors utökade med nio hål för ett antal år sedan. De tillhörde tidigare 18-hålsbanan.

Scoren idag blev:
1. dubbel
2. bogey
3. bogey
4. par
5. par (birdie på den andra bollen jag hade i spel på detta hål)
6. par
7. bogey
8. par
9. bogey
Par: 35
Score: 41/+6

Helt ok, skulle jag vilja kalla det under rådande förutsättningar, dvs höstgolf, fem plus i luften och ingen rull. Och en birdie blev det och dessutom fick jag avsluta med en mycket bra drive på hål 9. Kändes bra.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Skrev idag in min 146 runda for aret. Spelade Aroeira I och kom in pa 84/73 efter hyfsat spel.
Har nu fyra speldagar kvar har i Portugal innan jag styr kosan norrut igen och nar jag kommer hem skall jag stalla klubborna langt in i garaget och ta fram dom forst till UTE International 2008.
Halsningar fran ett fortfarande soligt Lissabon!

2007-11-04 @ 22:50:23
Postat av: Cecilia

Jag hoppas säsongen fortsätter ett tag till här i Skåne... I fjol höll vi bara upp i tre veckor, när snön kom, i övrigt var sommargreenerna öppna hela året...
Och just nu är banorna jättefina... Bortsett från att greenerna är nydressade. Och att det gärna blir lite blåsigt nu framåt hösten. Inte bra för en spelare som är usel i vind. Hur bär man sig egentligen åt för att inte ta i sin en gnu så fort det är motvind, och därmed bara svinga med armarna?

Postat av: Golfer

UTE: Förstår att det kan bli för mycket av det goda också.
---
Cecilia: Tröttnar ni inte? Suget försvinner ju lite, hur kul det än är normalt. En nyckel till att inget svinga med armarna kan vara att förlika sig med tanken att bollen går kortare än den brukar. Räkna med ett extraslag på varje hål och svinga lugnt. Så enkelt så. :-)

2007-11-05 @ 19:31:16
URL: http://golfers.blogg.se
Postat av: Cecilia

Jo...maken tröttnar lite o pratar om att ta lite ledigt från klubborna.
Men jag är en sån där evighetskanin som aldrig ledsnar... i synnerhet inte när jag bestämt mig för att klara av någonting. Jag var ute och tränade i dag också efter gympasset ;-) 45 spelade hål de senaste tre dagarna...

Postat av: Golfer

Cecilia: Jag imponeras av din energi. :-)

2007-11-06 @ 08:16:24
URL: http://golfers.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0