Comeback med krav

Igår gjorde Annika Sörenstam comeback efter två månaders skadeuppehåll. Enligt sig själv utan krav,  bara en önskan om att få vara skade- och smärtfri. Det har jag inga problem med att förstå.

På morgonens sportsändning rapporterade TV4 om att "det gick inget vidare för Anna Sörenstam i comebacken". Då undrar man såklart hur det gick under första rundan. Jo, Annika gick på par. Två månaders skadeuppehåll och så går hon på par. Hur kan man säga att det är att definiera som "inget vidare"? Möjligtvis om man ser resultatet i relation till ledarscoren på minus sex, men det är ändå inte en godtagbar förklaring i mina öron. Det är för det första långt kvar på tävlingen och även om Annika går resterande del av rundorna på par tycker jag att hon är en vinnare. Man får inte glömma att hon precis är tillbaka efter diskbrock. Glöm inte det TV4.


Kommentarer
Postat av: Berndt

Bra reflekterat, bra rutet!

2007-06-03 @ 14:52:48
URL: http://web.mac.com/lulewolf/iWeb/tiberg.se/
Postat av: Cecilia

Jag tror aldrig Annika kommer tillbaka riktigt. Jag tror inte motivationen räcker till det, att hungern hon en gång hade finns kvar.

Postat av: Fredrik

Hej, sidan jag pratade om heter http://susnet.se/tjanster/

2007-06-04 @ 12:01:54
URL: http://fredrikedfors.3w.se
Postat av: Golfer

Berndt: Tack.
Cecilia: Hon har troligen passerat sin topp i karriären, men nog kommer hon att vinna igen. Var så säker.
Fredrik: Tack. Ska kolla.

2007-06-04 @ 20:42:00
URL: http://golfers.blogg.se
Postat av: Virvla

det tror jag också, hon är tävlingsmänniska som ingen annan! hon kommer inte fortsätta på touren för att få "okej"placeringar och hon kommer inte fortsätta för pengar, hon vill ju vinna!

2007-06-05 @ 08:22:00
URL: http://virvla.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0