Amanda rockar!

Undrar om hon inte golfar också. Marie är duktig och har en fantastisk röst som får huden att knottra sig. Men Amanda. Skrovlig röst som inte alltid är ren, men vilken utstrålning och vilket självförtroende! Hon är häftig! Hon rockar verkligen!

Jag har ingen aning om Amanda golfar eller inte. Om jag ska gissa så tillhör hon inte skaran golfare. Hon brinner för musiken och ägnar troligen sin lediga tid till att spela musik och sjunga. Men tänk er själva. Tänk Amandas inställning på golfbanan. Inga hinder. Inget är omöjligt. Tänja gränser. Och sedan bara köra. 100 procent, men ändå så avslappnat. Med den inställningen blir allt enkelt. Ungefär som för femåringen som svischar ner för slalombacken helt orädd. Det handlar så mycket om glädje.

Precis så ska det vara när man kliver ut på golbanan. Avspänt och fullt av glädje och en gnutta rock 'n roll!

Många golfare skulle bli bättre golfare om de kunde släppa tankarna på att prestera och istället fokusera på att "bara" ha kul. Och det är väl egentligen det allt handlar om. Ha kul. Och lita på sig själv.

Och för er som inte har en aning om vilka damerna Amanda och Marie är kan jag berätta att de just denna kväll är Sveriges hetaste sångerskor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0