Tiger vinner

Det är fortfarande en runda kvar och som alla vet som sett Masters tidigare kan allt hända under de avgörande 18 hålen. Det skulle dock förvåna mig om inte Tiger vinner. Stenson har tyvärr fallit genom fältet och är nu på 30 plats. Återstår att se om han blir bäste svensk när morgondagen är till ända. Appleby leder just nu två slag före Tiger, men han ska spela Amen Corner och ta sig hem därifrån två gånger innan det hela är slut. Nej, han klarar det inte. Tiger vinner.

Kommentarer
Postat av: Richard

Banan är löjligt svår sa en av svenskarna (tror det var Robert Karlsson)
Varför göra bana i det närmaste ospelbar. JAG ser mycket lite vitsen med att förnedra spelare som händer nu när banan göra så svår som den är nu. Lika lite som -24 på fyra rundor är intressant är det med att bara tv, tre spelare lyckas gå något slag under par. Tjusningen med tävlingen försvinner när man som normal hackare ser världsstjärnor putta av green och inte kunna stanna en boll på green med ett mellanjärn.

2007-04-08 @ 15:03:46
Postat av: Richard

Hmm, förra inägget var visst fyllt av div stavfel mm. Byt ut bokstäver, fyll i eller bygg egna meningar av mitt svammel och ni förstår nog vad jag försökte få fram ;-]

2007-04-08 @ 15:06:39
Postat av: Magnus

Faktum är att jag tycker precis tvärtom Richard. Varför ska proffsen bara spela banor som gör att snittscorerna blir under par? Ju svårare bana, desto värdigare vinnare? Det lär ju knappast bli en eller två koppsnurrar som gör att du rasar utan istället om du kan hålla dig på banan eller inte. Om du missar två hål grovt (som proffs) en vanlig tävling kan du rasa ordentligt den rundan, men om alla hål är svåra kräver varje slag något extra och jag tycker det är bra för golfen, men det är min personliga åsikt.

2007-04-08 @ 15:49:53
Postat av: Golfer

Richard och Magnus: Jag håller diplomatiskt med er båda. Jag har inte sett en enda minut av spelet (men får tävlingen inspelad) så jag har bara det jag läst att gå på. Jag tycker dock att banorna ibland är lite för lätra för proffsen, det är inte kul med för låga scorer. Samtidigt tycker jag att det jag läst hittills tyder på att den nu aktuella banan är på tok för svår. Det ska vara svårt, men har man väl nått green måste det vara möjligt att få bollen att stanna där. Nu tycks det nästan vara omöjligt och det blir inte kul för någon. Inte för spelarna och inte för publiken. Vi vill se bollar som går i hål efter bra slag, vi vill inte bollar som rullar av green efter bra slag. Toksvårt fram till green är okej, men ospelbara greener kan göra spelet klart mindre intressant.

2007-04-08 @ 23:00:08
URL: http://golfers.blogg.se
Postat av: Golfer

Den här artikeln säger mycket om hur det var "där ute". Inte så kul som förr, skulle man väl kunna sammanfatta.
http://www.aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,1041371,00.html

2007-04-09 @ 09:09:45
URL: http://golfers.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0