Ny boll från Maxfli - Tour Fire

TaylorMade har valt att lyfta fram sina distansbollar under varumärket Maxfli. Nu är det dags att bredda sortimentet med en långtgående tourboll. I samarbete med John Daly har man utvecklat Maxfli Tour Fire, en tredelsboll med skal av materialet iothane. Bollen har en kompression på 75, som är lågt för att vara en tourboll. Jämförelser kan göras här. I reklamen för bollen är det framför allt den låga kompressionen och den explosiva kärnan som lyfts fram. Och att bollen spelas av John Daly såklart.

"It's a lot softer than any other ball I've played with in a long time but it goes the same distance so it's a lot better around the greens" säger Daly.

image89
Mer om Maxfli Tour Fire kan man läsa här.

Kommentarer
Postat av: David

Wow. Låter enormt bra, hoppas den håller vad den lovar på hemsidan (fancy hemsida förresten). En tourboll med 75 kompression blir automatiskt intressant att provspela. Den ska tydligen vara billig, frågan är hur billig... "vanliga" Fire kostar väl bara 249:-

En fråga som dyker upp är hur iothane står sig mot urethane. Det får vårsäsongen utvisa! Jag premiärspelar på långfredagen!

2007-04-03 @ 20:13:14
Postat av: Golfer

David: Visst, låter helt klart intressant. Det som talar mot för mig är fancy-stuket och att Daly spelar bollen. Min sving är långt ifrån Dalys i kraft. Om det nu spelar roll.
Lycka till under premiären!

2007-04-03 @ 21:41:03
URL: http://golfers.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0