Henrik före Vijay

I och med sin 17:e plats i Masters klättrade Henrik Stenson på världsrankingen och ligger nu på sjätteplats före bland andra Vijay Singh.

Så här ser listan ut:
  1. Tiger Woods
  2. Jim Furyk
  3. Adam Scott
  4. Phil Mickelson
  5. Ernie Els
  6. Henrik Stenson
  7. Vijay Singh
  8. Retief Goosen
  9. Geoff Ogilvy
  10. Padraig Harrington

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Innan säsongen är slut kommer följande spelare att ha tagit sig in på topp 10:
Trevor Immelman
Charles Howell III
Nick O´Hern
John Daly
Justin Rose
Ääh, stryk de två sista förresten. Det var nog mest önsketänkande från min sida ;)

Postat av: Golfer

Cecilia: Önsketänka får man göra. Jag skulle gärna ha tillbaka David Duval på den där listan. Har lite blandade känslor för honom. Lite cool och lite kaxig. Önskar dock att han ta sig upp ur det mörka hål han trillat ner i.

2007-04-11 @ 22:07:27
URL: http://golfers.blogg.se
Postat av: Cecilia

Men stundtals, tidigare i våras, har ju Duval spelat riktigt bra. Vilken tävling var det som han länge var med i toppen på? Han är nog på G nu...
Om vi istället ska stryka folk på listan, så tar vi bort Furyk, för han är sååå tråkig. Och Ogilvy, han är också ganska färglös som spelare.
Vijay Singh är härlig som spelare... men jag kan inte låta bli att skratta lite elakt när han puttar så illa efter hans sågning av Annika när hon skulle spela med herrarna. Lite feminist måste man vara!

Postat av: Golfer

Cecilia: Minns inte vilken tävling det var, men kommer ihåg att Duval hängde med bra ett tag. Ja, jag hoppas han kommer tillbaka. Tråkigt när någon bara klappar ihop och försvinner som han gjorde.
Vijay...gillar jag inte. Visst är han ruskigt duktig, men nej...tror det är hans attityd som jag inte gillar. Ungefär som Mark O'Meara, som jag inte heller gillar. Ja, Furyk är lite trist och Ogilvy också. Harrington på gränsen. Scott däremot han får gärna vara kvar. Och andra som jag vill se på listan är Garcia och Luke Donald.

2007-04-12 @ 07:45:46
URL: http://golfers.blogg.se
Postat av: Cecilia

Å ja, Garcia är en av mina favoriter också! Glömde visst bort honom i hastigheten. Adam Scott är min superfavorit, men misstänker att det delvis beror på att jag tycker han är rätt snygg ;)
Harrington är väl charmig? Har ser alltid så glad ut när han spelar, det gillar jag. Fast visst är det någonting med Harrington som påminner lite om Toker på julafton?

Postat av: Golfer

Cecilia: Adam Scott, du är inte ensam om att ha honom som superfavorit. Kvinnan i mitt liv tycker likadant som du. Hon sitter därför gärna bredvid mig i soffan eller på läktaren när Adam Scott spelar. Så jag gillar honom också, inte minst för att jag är garanterad sällskap då han spelar. :-)

2007-04-12 @ 20:58:41
URL: http://golfers.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0