"Callaway är som Boss"

Pratade med en överlycklig kamrat idag. Han fick sin nya Callaway FT-i igår och idag tog han ut den på banan. Omdömet var "mycket bra". Kanske inte längre än tidigare driver (Cobra), men definitivt rakare, var hans utlåtande. "Inte en enda slice". Det låter i mina öron väldigt bra. Känner man trygghet i sin driver vågar man också trycka på lite extra och då ökar ju längden. Skulle gissa att kamraten kommer att få uppleva det när han spelat in sig på drivern.

Under eftermiddagen ringde en annan kamrat och såklart blev det "golfsnack". Jag nämnde för honom om den andra kamraten som var så nöjd med sin nya driver. Då sa han: "Det är med Callaway som med Boss aftershave, det spelar ingen roll vilken variant man köper, man blir aldrig besviken". Inget dåligt betyg det inte.

Kommentarer
Postat av: Richard

Har Callaway någonsin tillverkat en klubba som blivit en flopp? Mindre lyckad var väl kanske drivern som hade huvud i kolfiber eller liknande matrial, men jag tycket den var väldigt skön att slå med.. Så jag tror inte de har lyckats med att floppa någon produkt? Bra marknadsavdeling eller bra produkter?

2007-04-22 @ 12:39:01
Postat av: Golfer

Richard: Drivern hette Big Bertha C4. Den blev en flopp försäljningsmässigt, men samtidigt var det den första i sitt slag och den Callaway och andra byggt vidare på, så floppen kan sägas ha blivit en flipp.
Jag tror deras framgångar handlar om bra produkter, massor av marknadsföring som skapar god försäljning som leder till ökade resurser till utveckling och så snurrar det på. Inte att förglömma det kända spelare man har i sitt stall. Och, bland det viktigaste, snygg design på allt; klubbor, bagar, skor, bollar osv...det har också stor betydelse.
Jämför med Ping. Lika bra prylar, men en helt annan framtoning i marknadsföringen och lite "tråkigare" proffs i sitt stall.

2007-04-22 @ 15:12:38
URL: http://golfers.blogg.se
Postat av: Cecilia

Visst är det ändå konstigt att det kan skilja så mycket mellan olika drivers? När jag bytte driver från Cobra till Callaway FT3 så ökade jag längden på mina utslag med 40 meter. Utan att överdriva! Sen är min nya mycket lättare att slå dåliga slag o slice med, men det priset är man nästan beredd att betala.
Hoppas du får samma effekt på din nya driver. Alltså inte de dåliga slagen, utan längdutvecklingen.

2007-04-24 @ 09:58:42
Postat av: Golfer

Cecilia: Mycket handlar om att hitta rätt skaft för din sving. Och rätt loft.

2007-04-24 @ 13:29:29
URL: http://golfers.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0